Thuis

CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. Fabrieksreis

Certificaat
China CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. certificaten
China CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3
companyPics.title companyPics.title companyPics.title

 • lopende band

  Als grootste fabrikant die zich in de productie van oprichtingsreagens specialiseren in China, houdt Onze fabriek geavanceerde technologiemateriaal en de sterke technische kracht, onze huidige productiecapaciteit is per annum xanthogenaat 50000mt, dithiophopsphates 10000mt per annum, Thionocarbamates 5000mt per annum. Wij handhaven een nauwe samenwerkings op lange termijn en verhouding met meer dan tien landen en gebieden over de hele wereld, meer dan 100 binnenlandse de ondernemingen van de non-ferrometaalproductie en de verkoopeenheden van de oprichtingsreagens.

   


  om binnenlandse en buitenlandse mijn met de beste en doeltreffende diensten aan te bieden, heeft Ons Bedrijf twee takfabrieken met jaarlijkse output van 8000 ton gevestigd die verschillend in de dongchuan provincie van de Stadsyunnan van districtskunming en in Jinchang-de provincie van stadsgansu is, geschikter voor de belangrijkste gebruikers van de zuidwesten en noordwestengebieden brengt.

   

  Wij verbinden ertoe ons altijd om onze klanten bij het oprechte beheersprincipe te dienen: reputaties eerst, kwaliteit eerst, redelijke prijs en de nadenkende diensten.

   

  Alle binnenlands en in het buitenland vrienden is welkom om onze installatie voor samenwerking tussen bedrijven met wederzijdse voordelen te bezoeken.

   

   

 • R & D

  Wij zijn strikt met de kwaliteit van Oprichtingsreagentia.

Contactgegevens
CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Zhao Biao

Tel.: 86 731 84589507

Fax: 86-731-84589500

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)